Hoofdgerechten
De ster van het diner
KOUDE HOOFDGERECHTEN
-
Carpaccio van geroosterde kalkoen en frisse garnituren | € 16.90
-
Huisgemarineerde zalm
'Gravad lax'| € 17.95 -
Rundstartaar met sojamayonaise en
lenteui | € 17.95 -
Tagliata van kortgebakken rund met salsa verde en crumble van oude kaas | € 18.65
-
Pastrami carpaccio | € 16.90
WARME
HOOFDGERECHTEN
-
Asperges à la flamande (volgens seizoen) | € 17.95
-
Varkenshaasje dragonmousseline met salade
van snijbiet en bulgur | € 19.60 -
Gegrilde pluma met mojo verde en
gepofte krieltjes | € 23.20 -
Canneloni gehakt met saus van kerstomaten | € 13.50
-
Gegrilde lamscarré met geroosterde courgette, lenteui, mousseline en jussaus | € 21.50
-
Kabeljauw met krokante kruidenkorst en gegerilde sucrine tomaat en parmezaan | € 19.60
-
Gepofte aubergine met miso en salsa verde, feta, pistache en granaatappel | € 16.90
-
Gamba butterfly met gerookte paprikaboter, crumble en brood | € 19.95